Hvem er HagebloggereN?

Mitt navn er Elisabeth Heggland Urø og er fra Bergen. Jeg er gartner utdannet og studerer nå park og hagedrift ved Vea grønne fagskole. Hagedesign, anleggsteknikk, plantekunnskap og bedriftsledelse er hovedfagene. I følge fagfolk ved skolen er jeg landets eneste hageblogger som er faglig utdannet.

Jeg har vært skrevet om hage  for A pressen i  5 år og har blogget under forskjellige domener. I sommer staten jeg opp Hagestyling.no.

I tillegg til skolen jobber jeg som gartner på Gamlehaugen og designer hager i firmaet som min mann og meg har sammen. Han jobber med belysning og har blitt utrolig flink på utebelysning.

Du kan nå meg på telefon 91813995 eller mail: elisabeth@hagestyling.no

 

4 kommentarer om “Hvem er HagebloggereN?

    • Det var hyggelig at du likte bloggen. Det har vært ett travelt halvår så jeg har dessverre ikke fått skrevet så mye som jeg kunne ønsket. Jeg kommer sterkere tilbake.

  1. Hei 🙂 Takk for fin blogg. Jeg er også interessert i hagestell, men det er ikke mye jeg gjør på denne tiden av året. Uansett fint å få inspirasjon til sommerens prosjekter 🙂 Sjekk gjerne min blogg også – http://dris.nu/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s