Legge ned HagebloggereN?

Should I stay or shoud I go? Jeg er veldig ambivalent til om jeg skal legge ned hagebloggen eller om jeg skal fortsette. Ofte må man lukke noen dører for å åpne nye. Jeg blir veldig glad for gode råd her.

Mange yngre og ivrige hageblogger har kommet til etter at jeg startet, og alle ønsker å bli størst. Det har aldri vært i min tanke. Når folk har spurt hvor mange følgere jeg har har jeg bare sagt at jeg ikke bryr meg for jeg har de aller beste følgerne.
Jeg er utrolig takknemmelig for tilbakemeldingene jeg har fått fra dere som trofast har lest innleggene og kommet med tilbakemeldinger. Gjennom bloggingen har jeg fått så stor interesse for det grønne at jeg har tatt både gartner, hagedesigner og park og hagedrifts utdannelse på disse siste fem årene. Det har vært ganske tøft til tider når man jobber og har flere eiendommer som skal oppgraderes og holdes både utvendig og innvendig.

Dårlig samvittighet Jeg har gått med konstant dårlig samvittighet over at jeg ikke har publisert nok de siste årene, men det har ikke vært nok timer i døgnet.

Jeg tenker mye for og imot forhold til nedleggelse. I følge Vea grønne fagskole så er det ingen andre faglige utdannete hagebloggere i landet.

Jeg har lært så utrolig mye disse årene på skolebenken som det hadde vært kjekt å få delt med dere. Det er mye feil og dårlige råd der ute.

På Instagram under Hagestyling (https://www.instagram.com/hagestyling/ )er jeg mer aktiv, så jeg håper at dere ønsker å følge meg der.

Ny nettside og blogg Jeg slutter ikke helt å skrive for jeg har startet opp en ny side som heter Hagestyling.no ( https://hagestyling.no. ) Her legger jeg ut hagedesign- og styling prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis dere har lyst til å følge meg videre.

Jeg har fått oppleve så utrolig mye gjennom disse årene, ikke bare gjennom denne bloggen men også gjennom bloggene jeg har hatt i A- pressen. Legger avslutningsvis kopi av min hage hjemme i Bergen som jeg holder på å oppgradere.

Bloggen blir ikke lagt ned før langt ut på høsten, men jeg må kjenne litt på savnet før jeg bestemmer meg.

Ønsker deg en riktig fin sen sommer og høst.

Stor klem fra Elisabeth

Mail: Elisabeth@hagestyling.no

Tlf: 91813995

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s