Skal snart skilles- fra min kjære hage.

Det er med et tungt hjerte vi nå har bestemt oss for å selge huset vårt. Eller som jeg heller vil uttale meg: «flytte fra hagen min».

Hagen som jeg elsker og har lagt mye tid og arbeid ned i vil nå snart tilhøre en annen.

Det er godt at jeg har hatt noen år å fordøye dette før vi snart legger det ut for salg.

1335424767000_ur_18_4276416698x698r

Fra første avis reportasje  i BA om hagen og huset

Bergens mest kreative gate?

Området her er fantastisk og det samme er naboene. Denne eiendommen har gitt meg så utrolig mye inspirasjon og glede at det blir med et tungt hjerte vi gir det fra oss. Det er en blindgate med 5 hus og i hvert av husene har kreativiteten blomstret. Her i gaten fikk Fru Andersen inspirasjon til å skrive blogg, så min kjære venn T som nå jobber med å skrive bok, og nærmeste nabo Gabrielle slo gjennom da hun bodde hjemme hos sine foreldre.

Så det er et fantastisk sted å bo.DSC_0395

Jeg får håpe et det er en hageinteressert som vil kjøpe den og ikke en ny spekulant som vil rive huset og jevne hagen med jorden for å bygge leiligheter her.

Koselige stunder i urtebedet og utallige barnebursdager med lek og moro er gode minner å se tilbake på.

Da vi kjøpt i 2009 kjøpte vi det av et byggselskap som hadde søkt om å bygge 10-12 leiligheter på eiendommen. Finans krisen satte en stopper for det og de solgte til oss.

Flytter til Sandviken

Det første folk gjerne tenker når de hører at noen skal selge fra noe de er så glad i er om de skal skilles. Det er ikke tilfelle her. Nei, vi har fått huset til min onkel som ligger i Biskopshavn. Da han takket ja til langtidsplass på sykehjemmet ville han gi det til meg som forskuddsarv.

14470563_10154339529080067_8001598070194018484_n

Litt av utsikten i Biskopshavn

Mine besteforeldre var veldig glad i hagen og det var også min onkel. Det var forøvrig han som meldte meg inn i Hageselskapet. Det ligger mye historie i veggene der som må tas vare på. Vi er veldig glad for at vi har vært så heldig å ha fått dette fantastisk flotte huset, men det er også samtidig veldig trist å innse at vår tid på Bønes nå går mot slutten.

I dag har jeg meldt inn at vi skal selge i løpet av de neste 6 månedene.Her er annonsen: Bønesskogen 3 for salg

Bildene  innendørs er flere år gamle og interiøret er gammelt. Jeg skal selvsagt style før den blir lagt ut for salg på ordentlig.

 

Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Elisabeth

 

 

2 kommentarer om “Skal snart skilles- fra min kjære hage.

    • Tusen takk ja jeg graver litt hver dag. Jeg skal nok finne god inspirasjon her også. Så får jeg snart tid til å blogge litt igjen. Det gleder jeg meg til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s