Tv 2 direkte fra hagen vår

Denne uken ble litt annerledes enn det jeg opprinnelig hadde trodd. Både VG og Tv2 har kontaktet meg.

Da VG ringte ble jeg veldig smigret. Hun hadde lest  dette innlegget jeg skrev i Bonansa i fjor , og sa at det hadde inspirert til det hele. Forstod ikke helt hva hun mente før jeg leste nettavisen dagen etter.

Jeg har gjentatte ganger gjennom årenes løp oppfordret til en stor felles snegle kampanje, og nå har VG gjort alvor av det hele.

Vinklingen på innlegget i VG kan jeg ikke røpe for innlegget blir publisert nå til uka.

TV2 nyhetskanalen på besøk i dag

Dagen etter ringte TV2 for å spørre om jeg kunne stille til intervju. Av alle snegle eksperter som finnes i dette landet hadde de blitt anbefalt å ringe til meg. Det var utrolig smigrende. Jeg fikk vite at det skulle bli brukt som en nettartikkel. Ikke noe problem tenke jeg for sier jeg noe dumt så kan vi jo filme det en gang til.

Litt svett ble jeg da Jon Riise fra nyhetskanalen ringte kl. 8 i morges og sa at vi sender direkte fra hagen din kl 10.30. Oi oi var det første jeg fikk frem. Påfølgende setning var: Det må jo bare gå bra, og det gjorde det for såvidt også.IMG_2794

Det var min aller første direkte sending, og jeg må si at det var et utrolig kick. De første sekundene var litt skumle, men etter det så koste jeg meg virkelig.IMG_2809

Innlegget skulle vare i 3 minutter, men de fortsatte å sende fra hagen uten lyd lenge etter at vi skulle gått av luften.  Da filmet de halve hagen mens en snegle ekspert fra nord var felt inn i ruten( lite bilde) mens han ga tips og råd.

En venninne av meg mente at det hele varte i 8 minutter.

Her kan du se det hvis du vil hagebloggeren på sneglejakt

Fortsatt god sommer.

Elisabeth

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s