På hagefest med kongeparet

Førstkommende lørdag arrangerer DKH Harald og Dronning Sonja hagefest på Gamlehaugen i forbindelse med deres 25 års jubileum. De har invitert 300 gjester fra hele fylket og skal lage en skikkelig folkefest.

Det er en stor ære å få være med på dette arrangementet. Grunnen til at jeg ble invitert er at i fjor så arrangerte Hageselskapet Hordaland Grenseløse grønnsaker og urter. Dette var Det norske hageselskap sin gave til Dronning Sonja i forbindelse med hennes 75 års dag som var for noen år siden. Denne gaven har er det mange fylker som har arrangert, og den fortsetter i flere år fremover.

Jeg liker jo å sikte litt høyt. så med meg som regionsleder var det den gangen en selvfølgelighet å prøve å legge arrangementet  til Gamlehaugen.

Det angrer jeg ikke på nå for DKH Dronning Sonja satt stor pris på dette og inviterte oss til å gjenta suksessen nå til helgen.

IMG_0819IMG_0823

Fusa og Bergen Det var ikke bar i Bergen som arrangerte dette arrangementet. Fusa hagelag svingte seg rundt og gjorde det samme i Fusa. Rapporter fra begge arrangementene ble sendt til Dronningen, og tilbakemeldingen fra henne var meget positiv.

Fusa hagelag stiller med to  kvinner med minoritetsbakgrunn og vi med en fra Bergen. De skal lage fingermat. Marita som også er med i fylkesstyret skal hjelpe til med organiseringen. Jeg skal representere hageselskapet, snakke med presse og kongeparet. Kjente at det knøt seg ørlite i magen da jeg leste det på den mailen som kom i dag. Heldigvis er jeg ikke kjent for å være innesluttet.

Marita og jeg snakket i kveld om hvor mye gøy vi har opplevd etter at påtok oss verv i Det norske hageselskap. Det oppfordrer jeg dere alle til å gjøre, for det er et lite eventyr i seg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s