Lykken er å produsere noe eget.

Vi er ikke bare opptatt av hva vi putter i oss, men vi har også blitt veldig opptatt av hva vi smører på oss.  I fjor høst skrev jeg at jeg hadde en drøm om å produsere egne hud produkter. Det har jeg begynt med nå, for i dag har jeg drevet med produktutvikling. Jeg har produsert diverse hudprodukter.

Det er utrolig kjekt og i tillegg ganske enkelt å få til. Det som er det vanskeligste er å vite hva man skal putte oppi disse kremene. Etter å ha satt meg litt inn i hvilke urter som er bra for de forskjellige hudtypene og hvilke effekter de har våget jeg å tråkke over dørterskelen til en av landets størst produsent av produkter som kan brukes til dette her.

image

Dagens produksjon fra kjøkkenet

Valget var enormt og vi ble enig i at jeg burde begynne med noe enkelt og ikke for mye med en gang.  Jeg blir alltid så ivrig og vil kjøpe hele butikken med en gang. Vi satt sammen to startsett til å begynne med.

Så i dag laget jeg noen rense såper med kaffegrut, aprikoskjerner og noen blå med  lavendel. Såper var populært å lage for noen år siden. Men det er jo gøy- så hvorfor ikke gjøre det på en sur og kald vårdag?

Så var jeg varmet opp og da begynte det jeg virkelig hadde gledet meg til- å lage fuktighetskremer uten parabener og andre skadelige produkter. Jeg valgte å tilsette lukt av sitron og rosetre.

image

ringblomstsalve og fuktighetskrem

Den følelsen av å smøre en lunket, myk krem som jeg hadde laget selv på huden var rett og slett helt himmelsk. Den var så utrolig god at jeg ikke har ord.

Så var det å produsere en salve som gir god fuktighet til såre og sprukne hender  og andre tørr utslett som man gjerne får etter en lang vinter med mye tørr luft inne i husene.

Dette var så gøy at jeg får lyst til å prøve meg på andre produkter også. Kanskje det også blir salg. Hvem vet?

Ønsker deg fortsatt en fin helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s