NRK søker deg som bonde.

NRK skal produsere et program hvor bønder skal konkurrere i alt innenfor gårdsdrift.  De søker bønder fra hele landet i alderen fra 18-60 år.

Hageselskapet 7.1

Min mann Rolf og meg under vårrønna i fjor

Det er NRK Hordaland som skal produsere programmet, men  Outcast A/S som plukker ut deltagerne for NRK.  Jeg var i kontakt med de i går, og de er i gang med å plukke ut kandidatene nå, men det er absolutt ikke for sent til å melde seg selv eller naboen på.

Så har en gård, er stolt over arbeidet du utfører og har lyst til å vise hvordan du/ dere driver gården så ikke nøl med å kontakte dem. Dette blir en opplevelse for livet. Gjennom de to reality programmene jeg har vært delaktig i har deltagerne sagt at de aldri har angret ett sekund. Det er mye moro som skjer under innspillingene, og man får gjerne nye venner for livet.

DSC_0125

Under innspillingen av Norges hagemester

Husk at det alltid er lov ti å si nei- selv om du har sendt inn en mail. Du kan også sende tips hvis du har en du kjenner som kunne egne seg til å være med på noe slikt. Trykk her for å komme på NRK sine side.: Er du Norges nye super bonde?

Søknadsfristen er 15. januar

Mail den til:  bonden@outcast.as

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s