Ønsker du å jobbe i Finn Schjøll hage?

Nå går det fort mot et nytt år med mange nye muligheter. De siste tre årene har jeg fått jobbtilbud som jeg tidligere bare kunne drømme om, men hvis man ikke våger så kan man heller aldri vinne noe som helst.

Neste års prosjekt er ikke noe dårligere enn fjorårets hage konkurranse og Anno samt Norges hagemester året før det.

Jeg har nemlig akkurat takket ja til å drive Finn Schjøll Hage som skal etableres ved Laguneparken i Bergen. Jeg føler meg veldig ydmyk ovenfor denne oppgaven, men jeg gleder meg utrolig mye til nå å ta tak i dette.

For to år siden traff jeg Finn Schjøll på bolig og interiørmessen. Han tullet litt med meg og sa at vi hadde blitt et bra team. Hvem hadde den gang trodd at det kom til å bli noe av? 

Les hvordan det gikk:  Mitt første møte med Finn Schjøll

Som dere forstår så blir Finn mesteparten av tiden i Oslo. Han har jo sine butikker og God morgen Norge, men han kommer over fjellet til åpningen for å spre litt glamor og glede. Det kan vi Bergensere like, for vi elsker Finn – vår kjære blomstrende moroklump.   Jeg blir ikke forlatt helt til meg selv, for Frode Hetlevik, som er medeier i Finn Schjøll Blomster har hovedkontoret sitt her. Frode Hetlevik er mannen bak Blomsterdekor kjeden. Han solgte seg ut for å satse på nytt sammen med Finn Schjøll og ett par andre blomstrende grundere og investorer. Frode har tidligere vært Norgesmester i blomsterdekor og har en 4. plass i et verdensmesterskap.

Frode og Finn på åpningen i Kristiansand

Frode, Finn med de ansatte på åpningen i Kristiansand

Som dere sikkert forstår så er det mye kunnskap i denne bedriften, og jeg er utrolig stolt over å få være en del av det.

Nytt konsept Du har sikkert ikke hørt om Finn Schjøll Hage tidligere, men det er nok fordi at dette er Norges første hagesenter under Finn Schjøll Blomster. Dette hagesenteret er sesongbetont, og åpner rett etter påske.

Vi ønsker å stekke oss så langt vi kan for at kunden skal bli tilstrekkelig fornøyd. Her vil det bli kvalitet på plantene. Og JA plantene er kortreist!

Les også: Slik reagerer plantene på langtransport

Vi kan selvsagt importere eksotiske- og spesielle planter hvis kunden ønsker det. Vi kan også tilby rådgiving i form av tips og råd i butikken eller ved hjemmebesøk.

Ønsker du å bli med? Vi trenger engasjerte og flinke mennesker som ønsker å bli med på dette eventyret. Du trenger ikke ha gartnerutdannelse, men du bør være kreativ, kundevennlig, og ha en bred plantekunnskap. Er du interessert i å bli en av oss så kan du sende meg en mail : elisabeth.uro@gmail.com eller ring meg på tlf: 91813995.

Et blomsterhjerte er alltid vakkert og gir et klart og tydelig utrykk.

Ett blomsterhjerte  er alltid vakkert, og sier mer enn tusen ord. Laget av Frode Hetlevik

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s