Fremdeles ett lite snev av sommer i hyttebedet.

Jeg var en rask tur ute på hytten for halvannen uke siden for å se hvordan det stod til med blomstene mine. Det som er fint med å så blomstene selv er at de får ett mye lengre liv. Blomstene sin levetid reduseres kraftig når de står på lastebilen som gir blomstene bevegelse. Her står de i ro og ikke blir forstyrret av verken bråk eller risting. De er på hell nå, men holder kanskje til frosten kommer neste uke. Blomsterpottene er også klar for utskifting.Det er godt at jeg har kjøpt noen fine maritime potter på høst salget nå i høst. Gleder meg til å plante i de til våren.IMG_1197

IMG_1301

Høststormedue , Isop anis og de andre kjøpte jeg hos Ljono stauder forrige gang jeg var i Ulvik. De er veldig vakre sammen syntes jeg. De fortjener en litt finere bakgrunn, men noe må jeg jo lage neste sommer også.

IMG_1199

Jeg sådde noen jordbær tidlig i sommer og de blir forhåpentligvis modne før frosten kommer.

IMG_1305

Det ser ut som at jordbærene kunne blitt modne til jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s