Rene julaften i går.

Det var rene julaften da lastebilen rullet inn på tunet med 2600 løker til meg og 800 til Hageselskapet Hordaland.

Det er første året jeg har bestilt så mange løker, men jeg tviler på at det er den siste.

image

Det er fort gjort å gå bananas når man får løker til innkjøpspris.  1500 skal jeg plante i ett borettslag neste uke, og de andre delte jeg med en av naboene mine. Hun er like hagegal som meg. Da vi sortere løkene satt smilet fast en halv times tid. «ÅÅÅ det er jo rene julaften jo Elisabeth var alt hun fikk frem. «image

Det er veldig hyggelig å ha en i gaten å dele interessen med.

Nå er det bare til å gå ut for å prøve å finne en fin plass til alle disse løkene, men blir det ikke plass her så har jeg heldigvis plass på hytten. Jeg kjøpte Tulipa love song – vikosa,- ile de france,- orange princess, ,Narciss White lion, Ranunkler, og Krokus mix. Det får holde for i år. Jeg må ha litt å glede meg til å plante til neste år også.

Ønsker deg en fin helg der du er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s