Geniale pallekarmer

I fjor plantet jeg i pallekarmer og det var jeg veldig fornøyd med. Så i år ville jeg ha flere pallekarmer. Jeg ville ha noen som jeg kunne sette sammen for å danne en mer spennende grønnsakshage. Det fant jeg på Europris. det som er genialt med disse kassene er at man kan sette flere sammen. Det har jeg ikke sett at andre varehus har.DSC_0061

Her satt jeg sammen to pallekarmer og en liten oppi. Der plantet jeg spiselige blomster som kan slynge seg oppover.

Herding av blomstene. For å tilvenne blomstene den rette temperaturen trakk jeg en blank plastpose over plante bordet. Det fungerer som ett mini veksthus.

Plantebord fra EuroprisPlantebord fra Europris

Jeg har lenge hatt lyst på ett slikt plantebord som kan stå ute. Det er både fint og nyttig. Jeg tenkte å sette det ved grillen i spise sonen i hagen. Urter og ett par spiselige blomster vil jeg sette oppå. Under er det god plass til krydder og oljer. Kjenner at jeg nå gleder meg til å tilbringe lange kvelder i hagen nå.

Samplanting Noen planter går bedre sammen enn andre. Jeg har satt sammen de som jeg vet fremmer både vekst og avling. Dette har jeg skrevet om i en neste artikkel for Bonansa.no som kommer i Bergens Tidende snart. Jeg har så utrolig lyst til å skrive om det også nå, kan dessverre ikke avsløre mer om dette før de legger det ut.

Ønsker dere en riktig fin 17. mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s