Under innspillingen av Norges hagemester

I dag er dagen vi hage interesserte har ventet lenge på. Premieren på Norges hagemester. Det har vært veldig gøy å være med på tilretteleggelsen i forkant av programmet. For ikke å snakke om å være på location sammen med deltagerne og resten av crewet. Aller gøyest var det å se hva deltagerne hadde klart å få til fra mellom episodene. Det å gå på hagevandring her var helt fantastisk moro. For noen fantastiske deltagere og for ett bra konsept sier bare jeg.

De er veldig strenge og tillater ikke at jeg legger ut bilder før det er vist på tv, men jeg kan legge ut ett par vil jeg tro.

DSC_0018

Her er Johnny Derås som er fylkesleder for Hageselskapet Akershus og meg. Her hadde vi fraktet blomster fra drivhusene til location i Tyrifjorden.

DSC_0097

Her er Eli Kari langt ute på jordet.

DSC_0105

Det er mye ventetid med tv innspilling. Det er vanskelig å holde seg unna mat teltet som er rett bak oss her. Mat og godsaker var det hele tiden. Denne dagen var det grillmat til lunsj. Her er Eli Kari, Steven Stiberg Long  og hun lyse med kortbuksen drar dere også gjerne kjensel på.

DSC_0101

Dette er vel det jeg får vise i denne omgangen. Gled dere til Tv2 i kveld kl. 20. Her kan du lese mer om deltagerne http://www.tv2.no/a/6736709.

4 kommentarer om “Under innspillingen av Norges hagemester

 1. Hei!
  Hvor får man kjøpt den type trapp som de unge mannlige deltagrene har brukt i sin
  hage?

  Mvh
  Sissel

  • Hei, da tenker du nok på den Japansk inspirerte hag. De laget det meste selv. Felleskjøpet var hovedsponsor og de fleste produktene kom derfra. Asak leverte også en del stein og materialer for hagen. Håper du finner det du søker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s