Ny jobb som hageskribent

I dag har jeg skrevet kontrakt med en nettavisen Bonansa.no. Det er hus og hjem avisen til Bergens Tidende. Det er blandete følelser som sprer seg rundt i kroppen min nå. Jeg har jo skrevet for Bergensavisen i 3 år nå og det er litt trist å slutte der. Det er en så stor varme og omsorg i mange av de som jobber der.

Livet må gå videre, og det er mange flere fordeler for meg å gå over til Bonansa.

Bergens Tidende er en større avis som når ut over ett større område. Jeg har jo lyst å nå ut med mitt grønne budskap og hageglede til så mange som mulig.

Ett annet stort argument er at jeg endelig blir lønnet. Noen av innleggene bruker jeg ganske mye tid på, så det er godt å få litt anerkjennelse for dette arbeidet.

DSC_0012

Jeg er nok nødt til å legge ut innleggene mine først på nettsiden deres nå, men jeg vil selvsagt ikke legge ned HagebloggereN. Jeg må bare skrive enda mer, men det gjør ikke noe for jeg elsker det.

Her er linken til introduksjonen av meg: http://bonansa.no/artikkel/elisabeth-46-laget-hagen-i-nrk-serien-anno-na-skriver-hun-for-bonansa/

Nå står to eksamener foran døren og en særoppgave, så jeg får en hektisk tid foran meg. Det verste er å måtte sitte inne og jobbe med skole når jeg kunne vært ute og jobbet. Det hjelper litt å ta boken med seg ut i hammocken når solen begynner å varme.

Ønsker deg en fin påske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s