Disse får tilsendt frø.

Tusen takk for at så mange av dere delte det forrige innlegget. Jeg tenkte at det kanskje kom til å bli 20-30 personer som kom til å dele, men at det nesten var 200 ble jeg veldig overasket over. Jeg skulle gjerne sendt til dere alle, men det blir litt i overkant stor porto kostnad for en halv gammel gartner student. Jeg sender frø etter ønske til disse 20 første som delte og la igjen en kommentar i feltet på HagebloggereN.no sin facebook side og på bloggen.IMG_0035

Det tok noen timer før frøene var sortert, men nå står grønnsaker, urter og spiselige blomster øverst. Nederste hylle er blomsterfrøene. Så nå kan kan naboer og venner komme innom og  forsyne seg.

Disse får frø: Astrid Sjøli fra Østby, Tove Tollefsen, Lena Reinås,Malin Aksland, Liekevan Zwienen, Vigdis De Lange , Hrefna Gretarsdottir, Elisabeth Jacobsen, Hilde Baugerød Roland, Astri Sjøli, Brynhild Lysfoss, Nina Beathe Nyttingstad, Siv Karin Mæland, Vivian Aase, Cathrine Fuglesang Franholt, Mikkel Sigfred Andreassen, Janne Sylta, Ingunn Akse, Mariann Fotland Zimmermann, Marlen Fosseid og Nina Jensen.

Frøene blir sendt i morgen slik at du får god tid til å plante før våren er her. Har du ikke sendt meg adressen din, så kan du gjøre det på mail: elisabeth.uro@gmail.com

Det var en del som delte uten å skrive noe i kommentarfeltet, men da ble det helt umulig for meg å vite hvem som delte først og sist. Nå har jeg lært hvordan det bør gjøres neste gang for at det skal være mer oversiktlig for både meg og dere.

Fort var ikke bare jeg som ble glad over denne fantastiske responsen fra dere. Nelson Garden har også gitt tilbakemelding om at de har lyst til å bidra med flere gaver til dere som leser HagebloggereN.no. De har allerede bestilt noen potato plante sett som jeg skal få gi bort, og det gleder jeg meg til.

Ønsker deg og dine en fin uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s