Velstand i hønseflokken.

Rom ble ikke bygget på en dag, og det ble ikke hønsehuset vårt heller.

Jeg var da kanskje litt optimistisk og råtøff da jeg tok med meg hønsehuset fra location etter innspillingen av Anno.  Trodde at vi kom til å få opp hønsehuset på 1 2 3. Det så utrolig lett ut og sette sammen de to veggene som allerede var laget, snekre på to vegger for så å spikre på det ferdige taket. Men, nei det var ikke så lett som det for hos oss var det ikke flatt. Det var også fjell og store steiner som kom i veien.

DSC_0022

Det kom opp for tre uker siden, men jeg var redd for å legge ut noen avsløringer før NRK sin pressemelding.

Nå har de fått dispenser for korn og vann. Varmelampe og lys er også satt opp til de, så nå er det bare velstand i hønseflokken.

DSC_0016

De får gå fritt i hagen på dagtid.  De er vant til det fra gården de kommer fra i Telemark. De gikk jo også fritt på bryggen. Litt for fritt innimellom for de tok seg en spasertur ned mot bryggen opptil flere ganger.

Jeg er spent på om de kommer til å spise på plantene mine til våren. De får holde seg til skogbrunsnegler, korn og  og la blomstene stå i fred. For det er sagt at de er noen skikkelige brunsnegl jegere. Det er helt fantastisk at de kan gjøre nytte for seg på det område også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s