Nå kan jeg kalle meg for en skikkelig hønemor.

Det kan nok av og til være en utfordring å være gift med meg, for jeg kan komme drassende med mye rart.

I går kIMG_4241om jeg hjem fra jobb med 4 høns. Det skulle bli kokt suppe på de så da sa jeg tvert:» Jeg tar de med meg til Bønes». Huset fikk jeg også. Det var en utfordring med det. Demonteringen gikk greit, men det blir nok en større utfordring å få satt det opp igjen.

Inntil huset kommer opp var vi nødt til å finne en levelig løsning for disse søte hønsene. Heldigvis hadde blomsterleverandøren min satt igjen to pallekarmer  ved siste levering. Rolf og meg satt de to sammen slik at hønsene får to rom. De liker å ha det mørkt om kvelden har jeg hørt så den bakerste minste pallekarmen dekket vi over med en presenning.IMG_4250

 De bør gjerne ha en liten rugekasse som de kan legge eggene sine i, så de fikk nøye seg med en pappkasse med høy i.

De la ett egg i dag allerede, så det skal bli spennende å komme ut for å sjekke i morgen.

IMG_4244

 Her kan du se luken inn til sovealkoven. Vi tok fuglenett  over kassene slik at ikke kattene i nabolaget skal få tak i de så lett. Rett over helgen håper jeg at huset deres skal være klart.

Det er jo ganske genialt med høns i hagen. De legger ett egg om dagen og så er jo hønsemøkk det aller beste å bruke i hagen. Kortreist mat og gjødsel kan du vel gjerne kalle det.

Ønsker deg en fin høst dag.

2 kommentarer om “Nå kan jeg kalle meg for en skikkelig hønemor.

    • Rene skjære veksleautomaten de der hønsene. Vi gir de brød og matrester, de gir egg og gjødsel tilbake. Det passer meg veldig bra. Blomstene mine kommer til å nyte godt av dette her ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s