Anno 1764

Det skal spilles inn en reality serie fra Bergen nå på sensommeren. Dette er ett veldig spennende prosjekt som jeg er så heldig å få ta del i.

Det hele skal foregå i år 1764. Du kan lese mer om det her:

http://www.nrk.no/kultur/1.11508404.

I første omgang skal jeg ha med uterommene å gjøre. Hagen har Guri Giæver og planlegt sammen. Guri har jobbet som scenograf for tv og filmbransjen i 30 år. Det er kjempe spennende og gøy å lære hvordan de gjør det i film og tv bransjen.

Jeg beveger meg også innendørs. Jeg er veldig glad i gamle ting, så kreativiteten min løper løpsk også her.  Jeg pleier å tulle med at jeg er glad i antikviteter, det ser du bare på mannen min som er mye eldre enn meg.

L3LuxjsvLR_qzgVSViUcJgUCrk-qoT2sQXYvrP7OZS8g

Jeg håper jeg også kan få prøve slike gamle kjoler fra den tiden for de har alltid fascinert meg.

Gamle fjøs og låver. Turen har gått i gamle fjøs og gården for å finne effekter som kan brukes. Alt fra gamle hageredskaper til pyntegjenstander er av interesse. Det er mange som har gamle ting liggende som de aldri får brukt. Har du noen selv eller kjenner du noen som har noe spennende liggende blir vi glad for å få kjøpet eller leiet det.  Her er det ett pluss at det ikke er godt vedlikeholdt. Ingenting kan se ut som det kommer rett fra butikken når det skal forestille at det er fra 1764.

Trenger epletre og ripsbusker.

Det som brenner nå er å finne ett epletre som skal plantes ned i denne hagen. Det bør se litt gammelt ut, men ikke ha så store røtter. Da blir det blir altfor vanskelig å grave opp, selv med minigraver. Vi vil nødig ødelegge hele plenen.

Vi trenger også noen store ripsbusker. De bør ha en del bær. Kjenner du noen som har ett epletre eller ripsbusker  de kunne hjulpet oss med. Vi betaler selvsagt godt.

Buskene og trærne får en sentral plass i reality serien.

Kontakt meg på tlf: 9181.39.95 eller mail: elisabeth.uro@gmail.com

Klem fra Elisabeth

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s