Første dag på film settet.

I dag har jeg gjort noe kjempe gøy og spennende. Johnny Derås  som er fylkesleder for Hageselskapet Akershus, og jeg var på location for innspillingen av ett hageprogram som skal vises på TV2.

Vi startet tidlig på dagen for vi skulle hente blomster hos Vestby planteskole og Blomsterringen på Lørenskog.

Bilde

Her står Johnny og snakker med Lillegutt som resten av familien kalte han. Etter at en av de store blomsterkjedene har etablert seg i nabolaget har de merket en god økning i salget. Ikke rart det for her var utvalget upåklagelig, og det samme gjelder prisene. Det viser også at vi har blitt mer bevist på å kjøpe kvalitet, også når det kommer til planter.

BildeDet var blomster så langt øyet kunne se. Jeg falt helt for noen duftende klatreroser som skal komme hjem til hagen min i Bergen.

Bilde

Så gikk turen til Blomsterringen  for å fylle opp resten av bilen.Bilde

Johnny stuet og festet de godt. det hadde vært krise om de hadde tippet og blitt ødelagte. Det gikk heldigvis bra, for sjåføren kjørte så forsiktig som hun bare kunne.

Bilde

 

Etter halvannen time var vi på plass på location. Det var rett og slett nydelig der, så de har atter en gang plukket ut riktig sted for ett slikt program. Jeg fikk tatt mange bilder, men de får jeg ikke lov til å dele før sendingen er i gang.

 

 

Bilde

 

DSC_0024

Vi fikk gå rundt og se hva de forskjellige deltagerne hadde brukt av materialer og hvilke stilart de har valgt å bruke. Det var utrolig gøy å gå rundt der for å danne seg ett inntrykk av personene bak hagene. I morgen blir det innspilling, og det gleder jeg meg veldig til.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s