Bursdagsfest i hagen.

Min sønn fylte 8 år i helgen. Været var fantastisk fint så vi fikk dekket opp til 14 voksne og 4 barn i hagen.

Bilde

 

Det var en skikkelig sommer kake bord med bløte kake med massevis av bær, jordbærgele,vaniljesaus, jordbær, is, kokosboller, eplekake, og brownies. Jeg hadde tenkt å få ett bilde av bordet og kakene, men da jeg kom med kamera var nesten alt halvspist. Det er tegn på at det så innbydende ut, og det er jo det aller viktigste.

.Bilde

Her er bursdagsbarnet. For 8 årige gutter henger vannpistoler høyt oppe på ønskelisten. Denne fikk han av fadderne sine Bente og Helge. Den har itillegg ekstra vannmagasin og en sekk på ryggen med ekstra vann. Storebrødrene til Marcel er 21 og 27 år, men vannkrig har ingen øvrig aldersgrense. Etter at vannkrigen utartet seg løp de rundt i underbuksen og lekte seg. Kusinene derimot klarte derimot å holde seg temmelig tørre.

Bilde

Her er Marcel sammen med Selma, Niklas som han er onkel til og Lea som også er av kusinene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s