Årets første reddikker ble høstet i dag.

I dag var det sommer her på vestlandet. Da klokken var 17 stod gradestokken fremdeles på 23 grader. 

Det var rett og slett for varmt til å jobbe i hagen. Jeg tok meg en liten rusletur rundt for å nyte synet av tulipanene som  skinte om kapp med solen. Se her, reddikene begynner å bli modne allerede. Bilde

Klarte ikke å stå imot, så den gikk ned på høykant.

Bilde

Det er helt himmelsk å dra opp grønnsaker rett fra åkeren, tørke av de for så å putte de rett i munnen. Det går ikke mange dagene før jeg har spist opp alle reddikene. Jeg sådde derfor forskjellige salat sorter rett ved siden av. Jeg ønsker å dyrke litt av alt i år, så derfor er det viktig for meg å hele tiden ha noe som kommer opp i pallekarmene. Ingen tid å miste her nei.

Det ble Sparrissalat, isbergsalat, og kinakål. frøene gikk ut på dato i fjor, men de er oppbevart i mørk og forholdsvis kjølig rom. Hvis ikke det skjer noe iløpet av ett par uker står jeg klar med en pakke nye spinat frø. Sunt og godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s