En dag sammen med Hageselskapet

Denne dagen har jeg tilbrakt i Oslo i Hageselskapet sine lokaler. 4 nye fylkesledere og 2 sekretær var samlet for en innføring i Hageselskapets rutiner, regler og normer. Tom Krøning har vært avdelingsjef i Hageselskapet i 14 år. Nå holdt sitt siste møtet før han nå har gitt roret videre til Tron Hirsti.

Bilde

 

Det var nydelig vær i dag, så pausene ble tatt på takterrassen. Tom, Svein fra Møre og Romsdal og Anne Sofie fra Troms nøt solstrålene.

Bilde

Jeg kan tenke meg at de har det fint her på sommerstid. Nå har de det veldig hektisk for alt skal skje nå på vårparten, så det har ikke vært tid til å gjøre terrassen klar for sesongen. Hagemessen starter i morgen, og da skal de ha stand.

Etter møtet gikk vi en tur i Ekeberg parken, før vi spiste på Ekeberg restauranten.Bilde

Brynhildur fra Oppland hånd i hånd med en av skulpturene i parken.

Bilde

Trivelig selskap og veldig god mat. På venstre side sitter Tron som er den nye avdeling sjefen og på høyre side av meg sitter Tom som dere kjenner godt fra før.

Det var vemodig at det var Tom sin aller siste dag i Hageselskapet, men han har fått en god avtager. Tron har en god og bred kunnskap innenfor media bransjen, og det er en glede å ha han med på laget.#Ekebergparken

I morgen går turen til hagemessen.  Jeg har aldri vært på hagemessen på Lillestrøm, så det gleder meg til. Det ryktes at det er mye å handle der, så neste gang bør jeg gjerne kjøre bil istedenfor å ta fly. At jeg ikke tenkte på det før jeg dro, men man lærer noe nytt hver gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s