Hektiske vårdager

Våren er hektisk.  Mye har skjedd siden forrige blogg innlegget jeg la ut. Bergensavisen har vært på besøk for å ta bilder til ett intervju. Her er innlegget hvis du er interessert: http://www.ba.no/nyheter/article7205045.ece

BA60309_5347108a

Foto Bergensavisen: EIRIK HAGESÆTER

Så har det vært årsmøte for alle lokal lagene i Hageselskapet Hordaland. Det var blant annet valg av leder som skulle foretas. Det ble en blond hage blogger på 45 år fra Bønes som ble valgt til fylkesleder. Mye spennende skal skje i Hageselskapet fremover, så dette er en stor glede for meg å få ta del i.

Denne helgen har jeg tilbrakt i Stavanger sammen med gamle og nye hagevenner. Hageselskapet Rogaland inviterte meg til å holde foredrag på årsmøtet deres.

Det var mitt aller første foredrag, men jeg tok ikke skrekken. Det var bare vennlige fjes å se i salen så det var så hyggelig så. Første dagen snakket jeg om hagedesign. Fokuset var små hager, og hvordan man kan få de til å virke større.

Det er en realitet at husene blir større og større og hagene går i motsatt retning. Nå tror jeg likevel at de fleste som var på dette årsmøtet har litt størrelse på hagene sine.

Bilde Hageselskapet er for alle, uansett om de har terrasse, liten eller stor hage. Derfor kan det være nyttig å få ett lite innblikk i hvordan man kan «lure øyet» til å tro at hagen virker større.

Dag to snakket jeg om blomstertrender.  Ett kjempe gøy tema å fortelle om. Herlig å få god respons fra salen også.

Mannen min holdt også foredrag, og det var om lys i hagen. Denne vakre Magnoliaen fikk min mann. Det passet perfekt for jeg har ønsket meg en slik en stund nå.

Bilde

Magnolia

#Prunus triloba

Prunus triloba

Denne vakre Japanske planten fikk jeg. Den er i kirsebærfamilien, og kan bli opp til to meter høy. Flaks at jeg akkurat har plass nok til de to i japan hagen min også.

Det er så hyggelig å få slike nydelige blomster, for jeg vil alltid minnes de som ga meg de når jeg ser på dem.

En ting er sikkert og det er at det kommer til å bli ett problem å flytte fra hagen min når den tiden kommer.

Liker du å stelle i hagen? 

Vi som er medlemmer i Det norske hageselskapet er en gjeng med vanlige mennesker med en felles interesse. Noen er medlem for de savner en hage, andre drømmer om en. Det finnes lag nærmest i hver eneste krinkel krok i Norge. Alle er hjertelig velkommen til møtene våres, som medlem eller ei. For mer info om hvor ditt lokal lag er, kan du se på: http://www.hageselskapet.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s