Skjer det noe i hagen i dag?

I dag var det nesten litt vårstemning her i Bergen. Solen skinte og fuglene kvitret. Jeg kjente at det begynte å krible godt i kroppen. Lengselen etter å sitte seg neg og grave i jorda, ble kjempe sterk. Jeg prøvde å luke litt, men det var jo tele i jorda. Ikke noe unormalt det når det kun er en grad ute, men jeg måtte prøve likevel. Sekken med plantejord lå ute så den ble satt på tining til i morgen. Da er det så tid.

Jeg tok med meg kamara ut en tur for å prøve å finne ett lite vårtegn.

Bilde

Denne spesielle planten (Mahongla Beahli) kjøpte jeg for to år siden. Den ser ut til å trives i japan hagen for den har beiet seg godt utover. Nå først kommer den i blomst. Den får gule blomsterklaser allerede i mars- april. Jeg gleder meg veldig til å se den i sin praktfullhet. Som du ser så har den noen røde blader. Det kan være tegn på at den ønsker litt gjødsel. Til våren skal den skal få førsteklasses hønsegjødsel blandet med litt moden kompost.

Bilde

Endelig er mine krokkuser i farta.

Bilde

Skjønner dere at jeg er litt desperat etter vårtegn når jeg tar bilder av ett blad som så vidt viser tegn til å sprette ut? Jeg måtte så nærme at bilde ble kjempe uklart.  Dette er ett mini kiwi tre som er selvbestøvelig. Det har ikke gitt frukt enda, men det er 3. året nå så jeg håper at jeg i år kan plukke kiwi fra egen hage.

Ett glass i solen.

Bilde

Mannen min Rolf har bursdag denne helgen. Da han kom hjem stod konemor klar med to glass rødvin i hendene, og sa god helg. Det skal ikke så mye mer til for å gjøre en mann glad. Så tok vi en liten tur ut i hagen for å nyte årets først glass vin der.Bilde

Da solen forsvant over åskammen ble det fort kaldt. Så da var det på tide å trekke inn til middagen.

Ønsker dere en riktig god helg.

En kommentar om “Skjer det noe i hagen i dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s