Fra dør til dør for å spre litt juleglede

Hei, jeg vil ønske deg en riktig god jul. Jeg vil samtidig takke deg  for at du har lest bloggen min dette året. Neste år vil jeg gjøre det jeg kan for å gi denne bloggen ett solid løft. Jeg har fått mange gode samarbeidspartnere som er villig til å gi dere lesere gode prosenter på en rekke produkter for hus og hage. Dette skal vi begynne med på nyåret, så du har forhåpentligvis mye å glede deg til.

Årets julefoberedelser. For meg har det vært en slitsom, men morsom førjulstid. Jeg elsker julen og alt den bringer med seg. For meg er det ekstra viktig å vise omsorg for medmennesker rundt høytidene. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre dagen bedre for andre.

I fjor la jeg fokus på barna. Min sønn gikk da i første klasse og det er viktsnopesnop007_4649521aig å bygge gode relasjoner så tidlig som mulig. Han fikk derfor velge 5 venner fra klassen til testing av julekaker. Jeg bakte 11 sorter småkaker, overpyntet huset og inviterte Bergensavisen. De hadde med seg diverse julebrus og julesnop. Ungene ga terningkast på det de fikk smake. Det kom til og med på forsiden av avisen. Jeg kan love deg at det var stor stas for barna å gå fra skolen tidlig, for å komme hit for å spise kaker og snop. Slike opplevelser er noe barna vil huske. Her er innlegget: http://www.ba.no/nyheter/article6401002.ece

I år har jeg gjort det litt anderledes. Jeg har stått på julemarked med blomster og kranser som jeg har laget selv. En venninne av meg ble også med på dette.  Vi tok med oss hver vår kasse med blomster og kranser og gikk fra dør til dør for å spre litt juleglede.Bilde

Det var mange som syntes det var veldig hyggelig å få besøk av oss. Dette er akkurat slik som vi gjorde i gamle dager sa de. Jo takk, det var det som var meningen svarte vi da. For det var jo det. Vi var ikke ute etter å tjene mest mulig penger. Vi tok oss god tid til å prate om løst og fast.

Noe kom ut med gløgg og småkaker. Andre fikk meg til å føle meg som Alf Prøysen som stod i bakgården og sang mens han fikk en blomsterpotte eller hva det var i hodet. Vi fikk se inn i mange fine og spennende hager. Jeg ble også invitert til å lage hagerepotasjer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s