Nytt kjøkken i dag

I dag har vi vært på Norema for å hente det nye kjøkkenet vårt. Jeg er så utrolig priviligert som har en god venninne som tegner kjøkken og garderober hos Norema. Hun har tegnet både kjøkkent og badet vårt hjemme. Vi har lenge tenkt på å bytte kjøkkenet på hytten, men det er mye å bruke pengene på når vi har både hus og hytte.

I år har vi virkelig prioritert hytten.

Bilde

Under plattingen laget vi to rom i fjor. I år tettet vi igjen med tak og vegger. Rolf sprengte bort steiner, slik at vi fikk bygget  noen tøffe, solide benker. TIl slutt fikk vi laget en teltduk på mål. Den er genial hvis det blir kalde kvelder.

Bilde

Rettverket kom også på plass i høst.

For ikke å snakke om at vi har bygget ca. 150 kvm terrasse hjemme. Folk sier at de ikke helt forstår hvor pengene flyr, men jeg er fullstendig klar over hvor våre flyr. Godt at de ikke bare flyr vekk sier jeg. Så jeg må si meg fornøyd med arbeidet som har blitt gjort i 2013.

Nytt kjøkken i dag.

#Norema kjøkken

Marit Rokne målte og regnet en stund for å se om hun klarte å få dette kjøkkenet til å passe de målene vi har på hytten. Det høres så lett ut å få til, men det er ett puslespill uten like. Kjøkkenet vårt blir ikke seende ut slik som dette i det hele tatt. Jeg håper at hun får ros fra Jan som er sjefen hennes, for en flinkere og mer kreativ selger skal man lete lenge etter. Jeg tør å påstå at hun er den beste kjøkken og baderomstegneren i Bergen by.

Bilde

Det  tar litt tid å demontere ett kjøkken, men det er absolutt verdt det. Det kan jeg si som bare pakket inn skapdørene i plast,men litt bæring ble det også da.

Ett demokjøkken er det ofte 50% avslag på. Vi hadde planlagt å kjøpe en billigere utgave av dette kjøkkenet, men når vi får Rolls Roycs modellen til samme pris så er det jo ikke noe å stusse på.

Bilde

Blandebatteriet var utrolig tøft og passer veldig godt på hytten.

Nå er det kun ventilatoren og oppvaskemaskinen som mangler. Det kommer til å bli ett annet liv med oppvaskemaskin på hytten. Vi kan ha opptil 4 puljer med besøk som får bevertning iløpet av en solskinnsdag, så en oppvaskemaskin er kjærkommet.

Bilde

Her er tegningene.

#Norema kjøkken

Vet ikke om du fikk noe innblikk i hvordan det blir, men det kommer garantert flere bilder når det nærmer seg.

Ønsker deg en fin helg.

Klem fra Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s