En godt bevart hemmelighet av oss Sandviksfolk.

Det var fantastisk å våkne opp til sol i dag etter alt nedbøret som har kommet de siste døgnene. Å ta seg en tusle tur i skogen etter at naturen er nyvasket er ubeskrivelig deilig. Det lukter så friskt og deilig. I dag gikk vi opp til Sandvikshytten. Stoltzekleien har vi Sandviksfolk delt med resten Bergen og for ikke å snakke om alle turistene. Veien opp til Sandvikshytten har vi prøvd å holde litt for oss selv. Jeg vil påstå at den er like tung å gå opp som Stoltzen, men utsikten kan ikke måle seg.

Bilde

Det er mange nydelige bekker oppover fjellsiden. Det er noe spesielt å høre rennende vann. Når kroppen begynner å bli sliten og jeg hører en bekk sildre i det fjerne, gir det meg mer energi og pågangsmot,

Bilde

Jeg syntes dette er vakkert jeg.

Bilde

Mose på trær langt inni skogen. Jeg tenkte å plukke meg noen slike grener til juledekorasjonene mine. Planen er å starte å med det neste uke.

Bilde

Ett nakent, halvråttent tre.Trær kan nesten være som skulpturer hvis de virkelig studerer de.

Bilde

Så var vi på toppen. Nydlig utsikt over Nordnes og Laksevågsiden.

Bilde

Lite trafikk over Askøybroen her ser jeg.

Bilde

Denne utsikten er turens belønningen. Det føles som at man nesten se til England .

Bilde

Er det rart at jeg smiler da?

Håper at du også har hatt en fin dag der hvor du er også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s