Den ene våtere enn den andre.

Himmelens sluser åpnet seg i over Bergen i dag. Det var ingen hindring for Jannike og meg som hadde planlagt en tur for å finne diverse naturmateriale til årets juledekorasjoner.Bilde

Det var en fuktig opplevelse, men også deilig. I dag plukket vi kongler og mose. Det tok ikke så lang tid før vi var gjennombløte. Jannike er ganske gjennomtenkt for da vi kom hjem til henne bakte hun noen fantastisk deilige oste scones. Alt var klart i kjøleskapet så det var bare å sette på ovnen. Etter at vi fikk på oss tørre klær var det bare til å sitte seg ned å nyte en varm kopp te og delige scones. Bilde

Hun ble litt oppgitt av meg som tok frem kamera her, for man føler seg ikke helt frech når man er kald og våt. Jeg håper på tilgivelse.

Utenfor huset mitt var det totalt kaos på veien i ettermiddag.

Bilde

Stesønnen min, Preben er en morsom skrue med utallige merkelige påfunn. Han fant ut at han skulle ta seg en dukkert på Straumeveien midt i ettermiddags rushtrafikken. Videoen ble delt av mange på facebook i en rekord fart, og endte på forsiden av Bergensavisen.no.

Bilde

Bilde

Herlig sprøtt. Kameraten filmet og jeg tok bilder. Det var vanskelig å holde kameraet i ro for jeg bare lo og lo. Så det går an å finne på ting i regnet også.

Ønsker deg en fin helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s