Mitt møte med Finn Schjøll

I dag var det Finn Schjøll som var dagens foredragsholder på interiør og boligmessen. Dette er er en mann som rett og slett har he2013-10-20 14.51.14le pakka. Han har en spesiell evne til å få folk til å elske han. Tungen hans kan være skarpere enn ett barberblad.

På samme innpust som han fornermer deg, kan han også gi deg ett kompliment. Slike mennesker fasinerer meg. Kanskje fordi jeg selv kan være samme kaliber innimellom.

"Finn Schøll

Mange kom for å høre på foredraget til Blomster Finn.

Hva er det som er så fasinerende ved denne mannen?

Damer i alle aldre stormer til når Finn Schjøll skal holde foredrag. De sitter med rødmussne kinn og ler hver gang han sier en morsomhet.

Hele gjengen ser ut som de er små forelsket i han der de sitter, men alle vet jo at det er nytteløst.

Når han snakker så snakker han til deg som om dere er gode venner, selv om han aldri har satt sine øyner på deg før. Han glipper ut med ting som han egentlig ikke skulle sagt, og da føler du deg spseiell fordi han sa det til deg.  Jeg tror nok at dette er temmelig kalkulert og defiitivt er en del av imagen hans. Jeg liker best å snakke om meg selv jeg sa han. Alle lo igjen, og han har sine publikumer i sin hule hånd. Ny by, men samme scene.

Har kun en type signatur som han bruker om og om igjen.

Jeg lager stort sett kun en type blomsteroppsats og den bruker jeg gang etter gang, sa han.  Det som jeg syntes er fint er at han ofte plukker gress og blomster fra hagen sin som han bruker i sine oppsatser. Det er veldig bra å få folk til å forstå at de ikke trenger å kjøpe alt i blomsterbutikken. Det beste er rett og slett utenfor døren. Nå kan vi plukke inn fine høstfarger i alle former og fasonger.

#Moderneblomsteoppsats #FinnSchøll

Denne vasen viste jeg i gårsdagens blogginnlegg også. Slik kan den også bli.

2013-10-021

Enda ett nærbilde.

Både før og etter foredraget fikk jeg en prat med han.

2013-10-20 15.20.44

Jeg må innrømme at han klarte å smigre meg også med mange fine komplimenter. Han ville gjerne komme å holde foredrag i Hageselskapet. Jeg prøvde å prute litt på prisen, for den er temmelig stiv. Han ga meg noen tips for å få konstnaden ned, så jeg lovet at vi skal ta det oppigjen ved planlegging av 2015. Legg meg til på Instergram så skal jeg hjelpe deg med å få flere lesere på bloggen din var det siste han sa. Da var jeg ferdig smigret og solgt.

En kommentar om “Mitt møte med Finn Schjøll

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s