Bolig og interiørmessen med fokus på blomster.

 På bolig og interiørmessen denne helgen er det mange blomsterstander. Hovedtemaet på messen er uten tvil blomster og trender innenfor det området.

Bilde

Utstilleren av denne standen heter Toneblomst. Dette var uten tvil den beste standen på messen. De hadde unike produkter og en nydelig sammensetning av blomster, og glass kuler.

Bilde

Her ble jeg stående lenge for bare å nyte synet. Det var ikke så lett å fange det spesielle øyeblikket gjennom linsen desverre. Ett glimrende alternativ til juletre, hvis du vil ha det litt utenom det vanlige. Med en enkel blomst eller en kongle for den slags skyld gir det ett spennende utrykk. Jeg tror nesten jeg må ha meg  5-6 slike selv  dette kom jeg umiddelbart i julestemning av.

Bilde

Nærbilde av en kule.

Bilde

At alt kan plantes i er ett tydelig bevis her.Bilde

En gammel tank er delt i to og hengt opp som en blomsterpotte. Kjempe stilig og gjenbruk gjør at de får ett ekstra pluss poeng.

Flower fun.

Dette arrangementet fikk jeg bare med meg litt av desverre. Temaet var trender og det som ble sagt var at store grønne planter, gjerne eksotiske var trendy som aldri før. Dusj de ofte slik at de ikke tørker ut. Det var desverre alt jeg fikk  med meg av faglig stoff.

I den forbindelse hadde de også noen søte blomsterpiker som poserte for messefotografen.

Bilde

Blomster i håret er alltid like lekkert.

En annen blomsterstand jeg likte godt var Florentes Paradis.

Bilde

De damene som jobbet på ved denne standen tok seg god til å slå av en prat. Det er alltid hyggelig å bli tatt imot på en slik måte. Legg merket til dette hjemmelagede tre regnstyret av bjørk. Jeg ble helt betatt av dette enkle mesterverket.

Bilde

Her er en som er mindre. Lettere å se hvordan de har gjort det her. Denne laget de på 5 minutter. Tror nesten jeg må samle ungene i gaten slik at vi kan lege slike. En hyggelig gave å få til jul.

Bilde

Høstens trend er å dekorere med frukt som dette. Nå like før halloween er det mange pynte gresskar å få kjøpt i blomsterbutikkene også. Kunstige blomster rundt sterinlysene var også å se her. Jeg for min del liker å plukke kastanjer, kongler og høstblader som jeg dekorerer med. Det er også gode barndomsminner fra min tid ved fjellveien.

Bilde

Alle blomsterstandene hadde slike papir lignende poser til pottene. Jeg må innrømme at jeg syntes at det er litt tøft.

Plantasjen hadde også en stor stand med bra plassering.
Bilde

Sorry, men det ser mer ut som de har planlagt å stå på torget for å selge blomster. Den var utrollig kjedelig og helt lik som alle butikkene deres. De har virkelig noe å lære av de andre blomsterutstillerne. Håper de tar til seg litt lærdom.

Flere blomstertema på messen denne helgen:

Lørdag kl 11.45-12.45: Speedstyling, 3 finalister kjemper om tittelen «årets speedstylist» med tema Blomster og design.

Søndag kl 12.30 til 13.00 kommer Finn Schjøll for å dømme hvilke av disse to utstillerne jeg har presentert for dere som har designet den fineste blomsterkransen.

Det er tydelig at Bergen savner hagemessen som Hageselskapet arrangerte tidligere år. Dette er noe som vi i Hageselkapet virkelig må ta opp og vurdere på nytt.Bilde

Jeg var så heldig å fikk presse kort slik at jeg kan komme innom på alle arrangementene hele helgen. Det var jo en ett par blomstrende mål både på lørdag og søndag som jeg håper å få med meg. Kanskje vi ses der.

Klem fra

Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s